Bromera

Activació de la llicència digital a Blink

ACTIVACIÓ DE LA LLICÈNCIA PER A L'ALUMNAT

Les nostres llicències digitals estan allotjades en l’entorn d’aprenentatge virtual BlinkLearning, que ofereix molts avantatges per a l’usuari. Per això, una vegada realitzat el pagament en el nostre web, has d’activar la llicència en l’entorn BlinkLearning!

1. Obri el correu amb l’assumpte "Nova llicència de producte", on trobaràs el codi d’activació de la llicència.

2. Accedeix a la plataforma BlinkLearning i inicia la sessió.

Si no eres usuari, caldrà que et registres ací. En la primera casella, on diu "Codi classe/llibre", introdueix el teu codi de llicència. Emplena la resta de dades i ja tindràs accés al llibre complet!

Apartat 0201

Si ja eres usuari de Blink, entra en el teu compte, fes clic en la icona que t'assenyalem en la imatge següent i enganxa el codi de llibre rebut.

Apartat 0202

 

Recorda que pots utilitzar BlinkLearning també offline, és a dir, sense connexió a Internet. Consulta en aquesta web com instal·lar el BlinkLearning offline.

 

 

ACTIVACIÓ DE LA LLICÈNCIA PER AL PROFESSORAT

 

1. Per a demanar accés a la teua llicència de professorat, caldrà que tingues renovades les teues dades a Bromera com a docent (pots fer-ho ací).

 

2. Després hauràs d'accedir a la teua àrea personal ací, anar a llibres de text i, en el llibre corresponent, clicar el botó "Obtenir llicència".

 

 

També pots visualitzar aquest vídeo-tutorial on podràs veure tot el procés de manera ràpida i senzilla.

 

 

 

 

 

Compra de llicències digitals

1. Introdueix en el buscador de Bromera, que trobaràs en la part superior de la pantalla, el nom del llibre. Selecciona'n la llicència digital.

Apartat 0101

2. Fes clic en la cistella de compra.

3. Si no eres client del nostre web, completa el procés de registre.

4. Finalitza el procés de compra fent clic en el botó "Confirme la meua compra" per a procedir al pagament.

5. Obri el correu electrònic i comprova que has rebut la confirmació de la comanda i el codi de la llicència. 

6. Activa la llicència anant a BlinkLearning. Si no saps com fer-ho, continua llegint ací.

 

Instal·lació de BlinkLearning offline

Per a instal·lar la versió offline de BlinkLearning, has de consultar primer quin és el sistema operatiu del teu ordinador o dispositiu (Windows, OSX, Linux, iOS, Android). IMPORTANT: per al procés d'instal·lació i descàrrega de llibres, has d'estar connectat a Internet.

1. Descarrega l'aplicació a través de la pàgina web de BlinkLearning

Apartat 0301

2. Selecciona l'aplicació descarregable corresponent al teu sistema operatiu.

Apartat 0302

3. Executa el descarregable i segueix les instruccions d'instal·lació segons el sistema operatiu que tingues.

4. Busca l'aplicació Blinkoffline en el teu ordinador o dispositiu i executa-la. En fer-ho, s'obrirà la finestra d'accés a Blink. Introdueix les teues dades d'usuari i inicia la sessió.

Apartat0303

5. Descarrega els llibres que vols utilitzar sense connexió.

Apartat 0304

6. Si tens problemes amb el sitema Lliurex, segueix aquestes instruccions o mira el vídeo següent:

Aplicacions de música

PER A L'ALUMNAT

1. El procés de compra de les llicències de les nostres apps és igual que en qualsevol altre producte de Bromera. Si tens dubtes, consulta l’apartat "Compra de llicències digitals".

2. Descarrega't l'aplicació que es correspon amb el llibre digital que has adquirit. Tenim tres projectes: Andantino, Preludi i Siringa. Fes-ho des d'ací

3. Descarrega l'aplicació corresponent al teu sistema operatiu.

Apartat 0502

4. Una vegada feta la descàrrega, obri l’aplicació, tria l'idioma i inicia sessió amb el mateix usuari i contrasenya amb què has adquirit la llicència en el web de Bromera.

Apartat 0503

5. Fes clic en el llibre i ja ho tens!

 

PER AL PROFESSORAT

1. Per a demanar accés a la teua llicència de professorat, caldrà que tingues renovades les teues dades a Bromera com a docent (pots fer-ho ací).

2. Descarrega't l'aplicació i inicia la sessió amb el mateix usuari i contrasenya.  

 

Integració BlinkLearning i Classroom

Per a treballar de manera integrada amb BlinkLearning i Classroom hi ha dues possibilitats:

   A)  Importar les classes generades a Classroom cap a BlinkLearning (açò implica treballar des de Blinklearning). Segueix les instruccions ací.

   B) Importar els materials de BlinkLearning cap a Classroom (açò implica treballar des de Classroom). Segueix els següents passos:

    1. Inicia la sessió a BlinkLearning, però indica que ho faràs des de Google.

 

2. Entra al teu perfil (careta somrient situada al lateral dret) i comprova que apareix DESCONNECTAR en l'opció Google.

 

 

3. Entra al llibre i dona-li a l'opció de compartir.

 

 

 

4 . Busca la icona de compartir en Classroom:

 

5. A continuació, et demanarà que indiques en quina aula vols compartir el material i que tries una acció. En aquest cas, compartir material.


 

6. Si tens problemes per a generar tasques o dubtes per al seguiment de l'avaluació, mira el vídeo següent:

 

 

Preguntes freqüents

És un entorn virtual d'aprenentatge que allotja els llibres de Bromera i en el qual, a més dels llibres en versió digital i tots els seus recursos, professorat i alumnat poden interactuar. És una plataforma que facilita la teledocència i la gestió de l'aula.

Per a registrar-te, fes servir un codi de llibre i ompli aquest formulari. El codi, el rebràs quan compres una llicència en el web de Bromera. O bé, si eres docent, el trobaràs en l’Espai del professorat de Bromera.

Dins del teu compte de Blink, fes clic en la icona que t'assenyalem en la segona imatge de l'apartat "Activació de la llicència digital a Blink" d'aquest web, enganxa un codi de llibre en el camp corresponent i fes clic en "OK".

Si formes part del Servei de Suport al Professorat de Bromera i necessites actualitzar les teues dades, pots fer-ho en qualsevol moment del curs ací.

Si vols formar part del Servei d'Atenció al Professorat de Bromera només has de completar aquest formulari.

Si eres docent, hauràs d'accedir al portal d'educació de Bromera i fer clic en "Materials de text". En aquest apartat t'apareixeran tots els nostres materials implantats al teu centre. Punxa damunt de cada llibre i fes clic en OBTENIR LLICÈNCIA. Amb aquest codi, ja pots anar a BlinkLearning i seguir el procés indicat ací.

Per a poder accedir a l’app de Música, l’usuari és el mateix que el que feu servir per a accedir al web de Bromera com a clients. Si no recordeu la contrasenya, la podeu recuperar amb el procés habitual de recuperació de la contrasenya.

Els e-books són llibres digitals que es poden descarregar en un dispositiu de lectura i no tenen caducitat ni recursos educatius associats. Les llicències digitals donen accés a llibres digitals amb activitats interactives i altres recursos educatius. Les llicències s’administren en la plataforma d’aprenentatge virtual BlinkLearning i tenen una durada de 14 mesos.

Si has canviat d'usuari o comparteixes ordinador amb algun company, cal desinstal·lar Blink i tornar a instal·lar-lo. Si utilitzes Lliurex, ací tens les instruccions.

Per a accedir al llibre digital, el teu alumnat necessitarà també un codi de llicència que pot trobar en el llibre en paper, en la part interior de la coberta.

Contacta amb nosaltres

Si després de consultar la informació disponible i les preguntes freqüents encara necessites ajuda, posa't en contacte amb nosaltres:

Telefona'ns al

962 40 22 25  Ext. 135

Comparteix aquesta pàgina

Tots els drets reservats - Avís legal